31 dec. 2010

La multi ani!

Sper ca anul 2011 sa ne aduca tuturor sanatate si putere sufleteasca pentru a ne implini toate visele si dorintele. Sa avem curajul sa riscam totul pentru a ne urma visele, indiferent de cat de stupide sau de nebunesti ar putea parea acestea. Sper din tot sufletul sa fim iubiti si sa invatam sa iubim, sa ne dorim fericirea persoanei iubite la fel de mult cum ne dorim propria fericire, iar daca langa noi nu o va gasi sa o lasam sa plece. Sa avem un an plin de pasiune, nebunie, petreceri, fericire, dragoste, prieteni, bani...
2011 sa va aduca tuturor tot ce va doriti si chiar mai mult. Sa speram ca Dumnezeu va asculta toate urarile de bine, sincere, venite din suflet.
  • La multi ani voua, cititorilor blogului Jurnalul unei fete:)!
  • La multi ani celor ce nu citesc blogul!
  • La multi ani familiilor voastre!
  • La multi ani prietenilor mei!
  • La multi ani familiei mele!
  • La multi ani celor ce nu-mi sunt prieteni si care, poate, anul acesta vor deveni prietenii mei!
  • La multi ani si mie!:">
Va iubesc! Petrecere frumoasa alaturi de prieteni, familie si persoana iubita(daca aveti, daca nu sa o gasiti la petrecere:p).

28 dec. 2010

Ultimele zile din 2010


Se termina si anul acesta, la fel ca toate celelalte, la fel ca orice altceva in lumea asta. Si la fel ca orice sfarsit aduce tristete, melancolie si lectii de viata pe care trebuie sa le invatam ca sa nu repetam la infinit aceleasi stupide greseli.
Ce am invatat eu in acest an?
Ca nimic nu e etern, nici prietenia, nici iubirea. Indiferent cat ai iubi o persoana si ti-ai dori sa o strangi in brate in fiecare zi, e nevoie de mult mai mult pentru a o avea alaturi. Iubirea reprezinta promisiunea de a incerca o relatie, pentru ca aceasta sa aibe un viitor e nevoie de dorinta, de chimie, de intelegere, respect, incredere si ca persoanele sa se potriveasca.
Am invatat ca tot omul se poate schimba si ca e destul de usor, e nevoie doar de vointa. Eu m-am schimbat, el s-a schimbat, toti ne-am schimbat...
Am descoperit prieteni in persoane minunate, care m-au ajutat si mi-au fost alaturi in momentele grele, mi-au oferit un umar pe care sa plang si un zambet de-al lor. M-au invatat sa las trecutul in urma si ca pentru a iubi o persoana trebuie sa-i vrei tot binele din lume, chiar daca asta, uneori, inseamna sa o lasi sa plece din viata ta.
Da, intr-adevar, 2010 a fost un an destul de trist, dar pentru asta doar eu sunt de vina. Eu puteam sa schimb asta, dar n-am facut-o, am preferat sa ma inchid in camera mea si sa-mi plang de mila. Dar lucrurile se vor schimba. In 2011 voi spune 'La dracu' nu-mi pasa de trecut. O viata am si o voi trai in prezent, acum si aici, nu in ce a fost.'
Sa speram ca 2011 va fi un an plin de iubire, prietenie, fericire, nebunie, petreceri, distractie...

24 dec. 2010

:|


Uneori 'prietenii' iti daruiesc de Craciun cateva lacrimi, si nu de fericire, doar pentru a se da in spectacol sau poate a incerca sa demonstreze ca iti sunt superiori. In acele momente tocmai ai descoperit ca ai un prieten in minus caruia sa-i dai mesaj cu 'La multi ani' de sarbatori.
Sper ca esti multumita, ma simt naspa datorita tie draga mea 'prietena'.

Craciun fericit!



Craciun fericit alaturi de cei dragi!

21 dec. 2010

Supid love


Sta in fata lui, priveste acele trasaturi superbe de care se indragostise, ochii aceia incredibil de verzi in care se pierduse de atatea ori, parul negru in care adora sa se joace, bratele calduroase care o cuprinsesera de atatea ori... Era el, chiar el, in carne si oase, stand rezemat de-un perete jegos pe care scria 'Du-te dracu' si multe nume, era la fel de frumos cum si-l amintea si avea acesi privire de om increzut.
-Buna, ma bucur sa te vad, spunea el incercand sa o ia de mana.
-Buna, raspunde ea sec.
El isi ridica mana dreapta usor pana ce ii atinge obrazul rosu, inghetat, apoi o mangaie si zambeste. 'Doamne, ce zambet' se gandeste ea si inchide ochii savurand momentul. Apoi...
-Mi-ai lipsit enorm!ii marturiseste el cuprinzandu-i talia micuta in incercarea stupida de a o imbratisa.
A luat-o prin surprindere, sentimentele o copleseau; amintirile se invarteau in mintea ei, dansau. Ii fusese si ei dor de el, dar lui atunci nu i-a pasat, a mers mai departe ajungand in patul multora in timp ce ea suferea.
-Lasa-ma! a ordonat ea incercand sa se elibereze din imbratisarea lui, era aproape imposibil, bratele lui o strangeau si mai tare. Da-mi drumu in clipa asta!
Baiatul luat prin surprindere de reactia ei o elibereaza. E confuz, nu intelege de ce reactioneaza asa, isi dorise atat de mult sa se intoarca, iar acum il refuza pur si simplu.
-Nu inteleg... Credeam ca asta iti doresti, ca iti era dor de mine...spune el.
-Credeai gresit, sopteste fata linistindu-se. Imi era dor de tine, imi doream sa fie totul ca inainte, dar tu ai plecat fara sa conteze relatia noastra sau sentimentele mele...
-Dar m-am intors si nu voi mai pleca, nu de data asta. Ju...
-Shhh, nu-mi jura nimic, "juramintele nu fac doi bani" ai uitat? Asa ai spus cand te rugam sa mai dai o sansa si sa-ti amintesti ce-mi promisese-i ca vei fi langa mine.
-Iarta-ma, iubito. Te rog! Am gresit parasindu-te, dar...
-Nu mai exista niciun 'dar', raul a fost facut, iar ranile s-au vindecat. A trecut prea mult timp.
-M-ai uitat?el stia raspunsul, dar spera ca ea ii va spune 'nu', ca va mai avea o sansa...
-Da.
-Deci chiar s-a terminat,nu?
-S-a terminat de mult, de cand eu plangeam si tu te indepartai de mine, de cand eu muream putin cate putin, iar tu infloreai langa altele...
-Ai suferit mult...
-Probabil, dar ti-am urmat exemplul in cele din urma, am continuat sa traiesc fara sa-mi mai pese de cel pe care l-am iubit.
-Imi pare rau, dar as vrea sa stii ca nici mie nu mi-a fost tocmai usor. Uneori un zambet ascunde multe lacrimi.
Ea incepuse sa planga, o durea sa-si aminteasca prin ce trecuse, ura despartirea lor, ura amintirile, il ura pe el pentru ca a parasit-o si se ura pe ea pentru ca i-a permis sa plece.
-Iarta-ma, nu voiam sa readuc la viata amintiri neplacute, credeam ca...Credeam prost, ochii lui incep sa straluceasca, clipeste des alungand lacrimile.
-Mi-a parut bine sa te vad dupa atata timp, sper sa fii fericit si sa iubesti, spune ea imbratisandu-l pentru ultima oara.
-Multumesc. Sper sa ma ierti si sa ai o viata minunata alaturi de cine vei dori tu. Te iubesc!ii spune plecand de langa ea.
-Nu am ce sa-ti iert...
El se indeparteaza, iar ea ramane din nou singura langa acel perete jegos, privindu-l cum dispare si plangand. Se sprijina de zid incercand sa-si mentina echilibrul, totul se invartea cu ea, il indepartase, acum era vina ei.
-Imi doream o viata minunata alaturi de tine. Inca mi-o doresc... Stupid, dar si eu te iubesc. Si mai stupid e ca acum eu te alung si imi pare rau, dar o meriti din plin.


Just a story...
Have a nice day!

17 dec. 2010

:x


O cafea fierbinte, un film frumos sau un colind ma inveselesc, o bataie cu zapada, o imbratisare ma fac sa visez din nou, cum nu am mai visat de ceva timp. Desi afara e iarna in sufletul meu pare sa fie primavara.



Have a nice day!

15 dec. 2010

Hmmm....


Cum se poate transforma iubirea? Cum poate deveni din pasiune afectiune? Oare e posbil sa iti vezi fostul ca pe un prieten? Sa te bucuri daca iubeste si e iubit?
Iubirea e trecatoare, prietenia nu.



Have a nice day!:)

12 dec. 2010

...


Vreau sa stau in pat cu o cafea imensa langa mine si sa ma uit la un film misto. Cineva sa stea langa mine, sa ma imbratiseze si sa-mi spuna 'Noroc' sau 'Sanatate' ori de cate ori stranut. Vreau sa ma simt bine, sa rad si sa iubesc, sa fiu fericita.
Vreau macar putina liniste de sarbatori...

2 dec. 2010

Ai grija la cuvinte!


Si nu e doar o metafora, ai mare grija ce si cum spui persoanelor pe care le iubesti, caci un cuvant arruncat aiurea poate distruge vieti. Un cuvant care pentru tine nu conteaza, ca 'iubesc', pentru altu' e extrem de important, daca i-l vei spune va crede ca intr-adevar iubesti, desi poate tie nu-ti pasa. Un alint precum 'grasutule/o', 'uratule/o' sau mai stiu eu ce alta chestie, spus de prea multe ori poate fi inteles gresit, mai ales daca uti sa-i amintesti persoanei de langa tine ca e frumoasa. Cuvintele pot fi precum florile, oferite unor persoane pe care le iubesti, dar pot fi si pistoale care distrug vieti. Cuvintele sunt arme, iar ca orice alta arma trebuiesc folosite cu multa grija.



Take care! Have a beautiful day!:)