10 aug. 2011

Inceteaza sa speri!

Eu te iubesc, tu nu ma iubesti.
Eu vreau sa fie ca inainte, tu nu vrei.
Eu plang pana nu mai pot, tu razi.
Eu inca te mai visez, tu sigur nu ma visezi.
Eu nu ma gandesc la altcineva, tu da.
Si atunci de ce mai sper eu? De ce mai visez ca vei veni la mine si-mi vei spune 'hai sa stergem totul cu buretele si sa fie ca inainte'? Nu vei veni, nu ne vom impaca, vei ramane cu ea, iar eu voi ramane fosta indiferent ce as face.

6 comentarii:

viorel spunea...

poate regreti dar nu tarziu ...... incerca si lupta pentru el

viorel spunea...

si eu am pierdu ce mai draga persoana, si chiar atunci cand am inceput sa ma schimb pentru ele ea ma parasit. acum sper sa raman macar cu fetita nostra...Regret mult din ce am facut dar daca ar fi sa dau timpu inapoi tot pe as alego si as indrepta anumite greseli... Bafta

A. spunea...

nu am cum sa mai lupt, ptr k el nu mai simte nimic ptr mn si ptr k exista o alta persoana in viata lui...
Sper sa se rezolve la tine. Pup:*

Anonim spunea...

Mi'am vazut iubitul anul trecut sarutandu'se in fata mea cu alta si facand glume pe seama mea-nu am incetat sa sper!Am sperat ca isi va da seama ca il iubesc mai mult,si asa si a fost peste 4 luni de sperante el s'a intors la mine.Suntem impreuna de 1 an si jumatate.Nu'ti pierde speranta niciodata!

A. spunea...

Dora ma bucur ca s-a rezolvat la voi, dar la noi nu se va mai rezolva niciodata. Indiferent cat l-as iubi eu, dak el nu ma iubeste pe mine e totul in zadar.
Pup:*

florentina spunea...

esti in aceeasi situatie ca si mine...e greu sa stergi cu buretele (eu una nu pot) iar despre partea cu speranta....cine stie??? noi speram...dar ei?? ei se mai gandesc la noi? macar un gand...daca ar exista acel mic gand atunci orice este posibil...dar daca nu exista??