9 iun. 2012

Am pierdut...din nou:)

Ce ar trebui sa faci cand iti dai seama ca ai visat degeaba, ca toate iluziile, sperantele, dorintele, sentimentele tale erau in zadar, erau doar sare pentru ranile tale care nu vor sa dispara? Cum sa reactionezi cand pierzi tot ce iubesti si nici macar n-ai dreptul sa te plangi, caci stiai de la inceput cum stau lucrurile si cat de fragile erau? Cum sa-ti opresti lacrimile cand vezi cea mai mare dorinta a ta disparand, cand ai luptat cat ai putut tu de mult pentru a fi bine si in final vezi ca nu e? Cum ar trebui sa reactionez eu avand in vedere ca ma dor atat de tare toate astea, dar n-am nici macar dreptul de a ma plange? Cum sa nu ma simt eu mai mult decat groaznic cand vad ca nu sunt... Cum sa uit tot ce-a fost din moment ce nu vreau? De ce sa uit cele mai frumoase clipe din viata mea? De ce nu sunt eu acum acolo? De ce ajung tot timpul altii sa-mi 'sufle' dorinta? De ce ei au dreptul la ce-mi doresc eu, cand eu ma rog seara de seara pentru a mi se implini dorinta? Sunt singura, singura in camera mea cu o cana de ceai in fata, cu tone de formule, teoreme, comentarii, variante aruncate peste tot prin camera, cu ochii inlacrimati, cu sufletul sfasiat, cu iluziile calcate in picioare, cu mintea ocupata cu atatea intrebari fara raspuns... Mi-e mila de mine, stau si plang, imi plang de mila, ptr ca nu mai am nimic, ptr k inevitabil raman singura,ptr in loc sa pun mana sa invat ptr Bac sau macar sa fac ceva ptr a gasi un zambet pe undeva aruncat ptr a-l afisa lumii, eu sufar... Da! Da, sufar. Da, nu mai vreau nimic. Da, s-a temrinat si ce n-aveam. Da, am luptat degeaba. Da, tot eu sunt cea singura. Si da, da, pentru numele Lui Dumnezeu, mi-e mila de mine... Adio, cel mai mare vis al meu! Adio, cel mai frumos sentiment! Imi pare rau ca te-am pierdut!...

7 iun. 2012

Pur si simplu MI-E DOR!

Crezi ca iti e dor de momentele din trecut? Ce ai face ca sa le aduci inapoi? Pana unde ai fi capabil sa mergi pentru a trai din nou clipa aceea speciala? Eu as merge pana-n panzele albe si-napoi doar pentru o secunda traita ca atunci... Mi-e greu sa vad ca trecutul era mai frumos decat prezentul, ca inainte puteam visa cu ochii deschisi, iar acum mi-e teama si de visele din timpul somnului, caci la trezire realitatea ma loveste brusc. Unde sunt clipele de altadata? Unde sunt ochii aceia vezeli si jucausi, unde e zambetul pe care-l adoram? Cand am devenit atat de batrana sufleteste? Cand am uitat sa zambesc? Cand a trecut timpul? Cum de a trecut atat de repede? Cum de nici acum n-am castigat ceea ce-mi doresc atat de tare: iubirea, afectiunea, respectul...?

5 iun. 2012

Incarcare toner:merita?

Cand vine vorba de imprimante, de foarte mult timp, aud pe toata lumea vorbind despre “reincarcare” / “reumplere” / “refill”, despre centre de reincarcare care au aparut ca ciupercile dupa ploaie cam din doua in doua colturi si care se ofereau sa iti preia cartusul folosit si sa ti-l reumple pentru a fi refolosit. Pana aici toate bune si frumoase, nu ? Dar problema vinde cand te trezesti cu un minunat cartus bun de nimic, cu tot biroul murdar de tus si cu banii luati.

Stiti de cate ori se poate reincarca un cartus ? De maxim trei ori !!! Cunosc persoane care il reincarca lunar apoi se mira de ce nu mai sunt print-urile la fel de bune din punct de vedere calitativ. O alta problema grava, spun eu, este ca ajungand la un astfel de centru de reincarcare trebuie sa-ti lasi cartusul acolo, deoarece operatiunea de refill dureaza in jur de patru-cinci ore, timp in care cartusul tau aflat la prima reincarcare, sa zicem, poate fi foarte usor inlocuit cu un altul care s-ar afla la a treia. Tu ca si client, nu ai cum sa-ti dai seama de asta decat in momentul in care ajungi acasa si constati cu uimire ca imprimanta iti da erori. Mai mult decat atat, exista toate sansele ca in timpul procesului de reumplere cartusul de http://www.tonereurope.ro/ sa fie avariat din cauza manoperei defectuoase si pot aparea scurgeri de toner capabile sa produca o mizerie crunta, iar tusul se curata al naibii de greu de pe obiectele de mobilier (din experienta spun asta ) sau chiar cartusul poate deveni complet inutil.

Multe persoane au debaraua plina ochi cu imprimante, caci uneori e mai rentabil sa iti cumperi o noua imprimanta decat sa schimbi cartusul. Dar TonerEurope ne propune o varianta mai buna, mai sugura si mai rentabila pentru a putea folosi imprimantele : cumpararea unui nou cartus http://www.tonereurope.ro/ ori de cate ori cel vechi se strica/usuca/termina. Preturile sunt foarte bune, iar gama de produse este varita avand de la cartuse http://www.tonereurope.ro/toner/toner-pt-hp.html pana la cartuse http://www.tonereurope.ro/toner/toner-pt-samsung.html    toner Samsung. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul lor :